نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

ورود سامانه بارشی به برخی استان‌ها

ورود سامانه بارشی به برخی استان‌ها سازمان هواشناسی از تشدید فعالیت سامانه بارشی در برخی استان‌ها خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 01
کد خبر: ۹۷۲۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان هواشناسی از تشدید فعالیت سامانه بارشی در برخی استان‌ها خبر و نسبت به وقوع سیلاب ناگهانی و خسارت به محصولات کشاورزی هشدار داد.

 

بر اساس پیش بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی طی 24 ساعت آینده در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، زنجان، کردستان، قزوین، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، ارتفاعات البرز مرکزی در استان‌های تهران، البرز و سمنان رگبار، وزش باد شدید و رعدوبرق پیش بینی شده است.

 

در همین مدت در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در برخی مناطق جنوب سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان و جنوب فارس رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک پیش بینی می‌شود.

 

فردا در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، زنجان، گیلان، مازندران، ارتفاعات استان‌های قزوین، البرز، تهران، سمنان و غرب اصفهان و در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در جنوب سیستان و بلوچستان، کرمان، برخی مناطق هرمزگان و فارس و ارتفاعات زاگرس مرکزی رگبار باران گاهی همراه با وزش باد شدید و رعدوبرق پیش بینی شده است.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی سه شنبه در برخی مناطق شمال غرب، ارتفاعات زاگرس مرکزی و ارتفاعات البرز در استان‌های گیلان و مازندران، چهارشنبه و پنجشنبه در ارتفاعات البرز مرکزی در استان‌های مازندران، البرز و تهران به ویژه در ساعات بعدازظهر بارش پراکنده و وزش باد پیش بینی می‌شود.

 

طی 5 روز آینده در نوار شرقی کشور و بخش‌هایی از مرکز به ویژه سمنان، جنوب تهران، شمال اصفهان، قم و مرکزی وزش باد شدید و خیزش گردوخاک پیش بینی می‌شود.

 

توصیف سامانه: تشدید فعالیت سامانه بارشی

نوع مخاطره: رگبار باران و رعدوبرق، وزش بادشدید موقتی و در مناطق مستعد بارش تگرگ.

منطقه اثر: آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی.

 

اثر مخاطره: طغیان رودخانه ها، آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیل ها، برخورد صاعقه و احتمال خسارت ناشی از بارش تگرگ و تندباد لحظه‌ای.

 

توصیه: اجتناب از تردد و اتراق در اطراف رودخانه ها، پرهیز از صعود به ارتفاعات، احتیاط در عبور از ساختمان های نیمه کاره و تابلوها و تمهیدات پیشگیرانه جهت جلوگیری از خسارت‌های احتمالی ناشی به محصولات کشاورزی./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار